Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

Over Kinderopvang SKR

Sinds 1974 is Kinderopvang SKR de professionele dienstverlener in opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang bevinden zich verspreid over verschillende wijken van Ridderkerk.
Alle kinderdagverblijven liggen in de nabijheid van onze buitenschoolse opvanglocaties.
In of nabij de basisscholen van de vereniging PCPO (Protestant Christelijk Primair Onderwijs) zijn onze peuterspeelgroepen gevestigd. Kinderopvang SKR is de grootste organisatie voor kinderopvang in Ridderkerk.

Kinderopvang SKR biedt een warme omgeving, waarin kinderen zichzelf mogen zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze medewerkers ondersteunen de kinderen op een liefdevolle manier om tot bloei te komen. Samen met ouders voelen wij ons verantwoordelijk voor de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen.