Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Op onze ruime gezellige opvanglocaties vangen wij kinderen op buiten schooltijd.
Onze locaties zijn niet allemaal in de school gevestigd, maar vaak wel dichtbij de school van uw kind. 

De BSO is een plaats waar gelachen en gespeeld kan worden. Een plek waar kinderen hun sociale vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en waar ze vriendjes worden met andere kinderen.
Onder begeleiding van onze pedagogische medewerkers zullen de kinderen aan allerlei activiteiten kunnen deelnemen. Elke opvangmiddag op de BSO maken we het gezellig met wat te drinken en een fruitschaal. Daarna mogen de kinderen vrij spelen of we doen een gezamenlijke activiteit of spel. Sommige kinderen willen huiswerk maken of lekker lui een boek lezen of alleen een spelletje doen.
Het mag allemaal op de BSO!

Wanneer uw kind gebruikmaakt van de vakantieopvang, zult u ervaren dat we van elke vakantiedag een leuke dag proberen te maken.
In een gezellige ongedwongen sfeer, bieden wij de kinderen een gezellig programma aan en doen we regelmatig leuke uitstapjes. 

Onze BSO locaties zijn 's morgens open van 7.30 uur tot 8.30 uur
en 's middags vanaf 14.00 tot 18.00 uur. 

Op woensdag zijn de locaties om 12.00 uur open, behalve BSO De Bongerd en BSO De Klimop. Kinderen van die scholen worden die dag opgevangen op BSO Oosterhonk.

In de schoolvakanties is de opvang voor alle kinderen op BSO Oosterhonk mits anders aangegeven. De vakantieopvang is van 7.30 uur tot 18.00 uur. 

Op studiedagen is de opvanglocatie van uw kind open van 7.30 uur tot 18.00 uur. 

Voor de verlengde opvang zijn onze BSO locaties geopend vanaf 7.00 uur (Vroege Start) en in de avond tot 18.30 uur (Late Finish) Wilt u hiervan gebruikmaken, laat dan uw contract aanpassen door de plaatsingsmedewerker.


Wilt u meer informatie of meer weten over de actuele wachtlijst, neem dan contact op met de plaatsingsmedewerkers, Ingrid of Maree, via telefoonnummer 0180-499322.