Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

Kinderdagverblijven (KDV)

In onze gezellig ingerichte kinderdagverblijven vangen we kinderen op in de leeftijd vanaf ongeveer 10 weken tot 4 jaar. Wij werken met zogenaamde stamgroepen. Op elke groep werken twee pedagogisch medewerkers en regelmatig een stagiaire. Zij begeleiden de kinderen in hun spel en leerproces.

U kunt bij ons kiezen voor:

hele dagopvang: van 7.30 uur tot 18.00 uur
halve dagopvang in de ochtend van 7.30 uur tot 13.00 uur
halve dagopvang in de middag van 12.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde dagopvang is ook mogelijk. Vroege Start vanaf 7.00 uur of Late Finish tot 18.30 uur. 

40 weken of flexibele opvang nodig?
Wanneer u alleen dagopvang nodig heeft voor uw baby of peuter buiten de schoolvakanties, omdat u bijvoorbeeld zelf in het onderwijs werkzaam bent, dan bieden wij de 40 weken opvang aan. Misschien heeft u enkel in de even of oneven weken opvang nodig, of werkt u op verschillende dagen volgens een rooster. Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Voor deze vormen van opvang kunt u het beste direct contact opnemen met een van onze plaatsingsmedewerkers. Zij weten u alles te vertellen over de mogelijkheden voor opvang op maat. Ook voor vragen over de actuele wachtlijst kunt u bij hen terecht. 0180-499322. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen: info@s-k-r.nl

Op onze kinderdagverblijven werken wij met het VVE programma "Puk en Co" 
VVE staat voor vroeg- en voorschoolse educatie. VVE heeft als doel eventuele ontwikkelingsachterstanden vroegtijdig te signaleren en met behulp van een speciaal programma aan te pakken. VVE richt zich op de brede ontwikkeling van het kind en biedt ondersteuning en activiteiten voor taal, sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling. Bij Kinderopvang SKR doen alle kinderen mee met de VVE vanuit de filosofie dat alle kinderen leren van een gericht en gevarieerd aanbod. Onze pedagogisch medewerkers zijn VVE gecertificeerd .

Klikt u hier voor de huisregels van het Kinderdagverblijf.