Kinderopvang SKR

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! Informeer bij de plaatsingsmedewerker, er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! 

*
Wist u al dat wij u verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur en buitenschoolse opvang aanbieden n de wijk Rijsoord!?

*
U zoekt verlengde opvang bij KDV of BSO? Wij hebben een vroege start arrangement vanaf 7.00 uur of late finish tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

Oudercommissie BSO

De Oudercommisie bestaat op dit moment uit 3 leden. Alle leden zijn ouder van een kind (of kinderen) dat gebruik maakt van de BSO. De BSO heeft een Centrale oudercommissie en vergadert minimaal vier maal per jaar, samen met de locatiemanager en een pedagogisch medewerker van de BSO. De oudercommissie fungeert als aanspreekpunt voor alle ouders/verzorgers van de BSO`s. De leden werken aan de hand van een reglement, waarin onder andere is vastgelegd dat zij informatierecht en adviesrecht hebben. De oudercommissie is lid  van BOinK, een Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (en peuterspeelzaal) Informatie over de vergaderingen (data en notulen) wordt altijd zichtbaar opgehangen op de BSO`s.

Leden van de oudercommissie van de BSO zijn: Petra van Kluijve (Oosterhonk) Richard Kockx (Oosterhonk) Renate Snel (Buitenbol)

Wij zoeken nog ouders voor de oudercommissie. Interesse? Voor informatie en/of vragen kunt u een e-mail sturen naar:  bso.oudercommissie@s-k-r.nl