Kinderopvang SKR

*
Vanaf augustus 2018 zal Kinderopvang SKR de opvang verzorgen bij PSG De Stampertjes en BSO De Regenboog op CBS De Regenboog in Slikkerveer.
Wilt u gebruikmaken van één van deze opvangvormen vanaf augustus, dan kunt u zich op onze website al inschrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerkers.

*
Bij kinderdagverblijf Baloe in de wijk Oost hebben wij een unieke babygroep! 

*
In de wijk Rijsoord bij peuterspeelgroep Bambi kunt u ook terecht voor verlengde peuteropvang van 7.30 uur tot 13.00 uur.

*
Bij al onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden wij u een vroege start arrangement aan vanaf 7.00 uur of late finish arrangement tot 18.30 uur.

*
Like ons ook op Facebook!

 
 

Oudercommissie BSO

De Oudercommisie bestaat op dit moment uit 3 leden. Alle leden zijn ouder van een kind (of kinderen) dat gebruik maakt van de BSO. De BSO heeft een Centrale oudercommissie en vergadert minimaal vier maal per jaar, samen met de locatiemanager en een pedagogisch medewerker van de BSO. De oudercommissie fungeert als aanspreekpunt voor alle ouders/verzorgers van de BSO`s. De leden werken aan de hand van een reglement, waarin onder andere is vastgelegd dat zij informatierecht en adviesrecht hebben. De oudercommissie is lid  van BOinK, een Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (en peuterspeelzaal) Informatie over de vergaderingen (data en notulen) wordt altijd zichtbaar opgehangen op de BSO`s.

Leden van de oudercommissie van de BSO zijn: Petra van Kluijve (Oosterhonk) Richard Kockx (Oosterhonk) Renate Snel (Buitenbol)

Wij zoeken nog ouders voor de oudercommissie. Interesse? Voor informatie en/of vragen kunt u een e-mail sturen naar:  bso.oudercommissie@s-k-r.nl